Aparat sudura tig wig INE AL 180 AC/DC TIG

SOLICITA OFERTA
  • 0747.297.409
  • 0232.255.725
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

AL 180 reprezintă o nouă generaţie de surse de energie TIG AC / DC concepute pentru sudare aluminiu si aliajele sale. Design-ul lor se bazează pe cele mai actualizate tehnologii oferite de invertoare şi de microprocesoare, care face din ei un inovator multi-sursa de energie la bord.


Principalele avantaje:


- noul concept de placi multiple de invertoare, usor de reparat şi extrem de ieftin în comparaţie cu cele tradiţionale, cu un singura placa  de invertoare


- stabilitatea incomparabila de curent chiar si la valori foarte scăzute a curentului 


- capacitatea funcţională de a fi comandat de la distanţă 


- reglare fără trepte a frecvenţei pulsului 0 - 500 Hz (impulsuri TIG)


- ajustare de curent alternativ de sudare de frecvenţă 20-200 Hz


Sudura TIG CC este prevăzută pentru toate tipurile de oţel carbon slab aliate şi înalt aliate şi pentru metalele grele, cupru, nichel, titan şi aliajele acestora.


Sudura TIG CA Acest tip de sudură permite sudura pe metale precum aluminiu şi magneziu care formează pe suprafeţele lor un strat de oxid protector şi izolant.


Aprindere HF: Aprinderea arcului electric are loc fără un contact între electrodul de Tungsten şi piesa de sudat, ci printr-o scânteie generată de un dispozitiv de înaltă frecvenţă. Această modalitate de aprindere nu implică nici angajarea electrodului de Tungsten în baia de sudură, nici uzura electrodului şi permite o pornire uşoară în toate poziţiile de sudură.


Aprindere LIFT: Aprinderea arcului electric are loc prin îndepărtarea electrodului de Tungsten de piesa de sudat. Această modalitate de aprindere provoacă mai puţine dereglări electro- iradiante şi reduce la minimum angajarea electrodului de Tungsten, şi deci uzura acestuia.


Reglarea prin intermediul sistemului cu „invertor” la priza de alimentare (primar) permite în plus o reducere drastică de volum al transformatorului şi a reactanţei de nivelare, adică reducerea volumului şi greutăţii aparatului de sudură, facilitând astfel manevrarea şi transportul acestuia.


Sudura MMA: Este necesară respectarea indicaţiilor producătorului de pe ambalajul electrozilor utilizaţi indicând polaritatea corectă a electrozilor precum şi curentul optim de sudare (de obicei aceste indicaţii sunt prezente pe ambalajul electrozilor). De reţinut este faptul că pentru electrozi de acelaşi diametru se vor utiliza valori de curent ridicate pentru suduri pe orizontală, în timp ce pentru suduri pe verticală sau deasupra capului se vor utiliza valori de curent mai scăzute.




Cu o experienta de peste 70 ani in producerea echipamentelor si consumabilelor pentru sudura, INE-Italia, a devenit unul dintre leaderii mondiali in productia aparatelor de sudura si consumabilelor pentru sudura,  pentru uz industrial. Fiabilitatea si calitatea aparatelor de sudura INE  este cunoscuta in randul profesionistilor din domeniul sudurii. Aparatele de sudura Ine fac fata celor mai exigente cerinte de utilizare in domenii industriale  (utilizare continua) cum ar fi: constructii civile si industriale, confectii metalice, petrochimie si transportul titeiului si gazelor naturale,  centrale termice si nucleare.


AL 180 este un aparat de sudura de tip invertor, pentru sudura TIG AC/DC atat prin procedeele HF si LIFT ARC cat si pentru sudura de tip MMA.

Cod Unic AL 180
Producator INE
Putere absorbita 5.5 kw
Tensiunea alimentare 230 V
Curent de sudare 125 A (100%)
Plaja de reglaj 5 - 180 A
Curent de sudare (60%) 180 A
Tensiune la mers in gol 75 V
Clasa izolatie H
Grad de protectie IP22
Dimensiuni (Lxlxh) 220x480x350 mm
Greutate in Kg 22.00
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?

Captcha

Newsletter