Aparat sudura tig wig TELWIN SUPERIOR TIG 322 AC/DC -HF/LIFT RA, 270A

SOLICITA OFERTA
  • 0747.297.409
  • 0232.255.725
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Acest aparat de sudură este o sursă de curent pentru sudura cu arc electric, realizată în mod special pentru sudura TIG (CC) (CA/CC) cu aprindere HF sau LIFT şi pentru sudura MMA cu electrozi înveliţi (rutilici, acizi, bazici).


Sudura TIG CC este prevăzută pentru toate tipurile de oţel carbon slab aliate şi înalt aliate şi pentru metalele grele, cupru, nichel, titan şi aliajele acestora.


Sudura TIG CA Acest tip de sudură permite sudura pe metale precum aluminiu şi magneziu care formează pe suprafeţele lor un strat de oxid protector şi izolant.


Aprindere HF: Aprinderea arcului electric are loc fără un contact între electrodul de Tungsten şi piesa de sudat, ci printr-o scânteie generată de un dispozitiv de înaltă frecvenţă. Această modalitate de aprindere nu implică nici angajarea electrodului de Tungsten în baia de sudură, nici uzura electrodului şi permite o pornire uşoară în toate poziţiile de sudură.


Aprindere LIFT: Aprinderea arcului electric are loc prin îndepărtarea electrodului de Tungsten de piesa de sudat. Această modalitate de aprindere provoacă mai puţine dereglări electro- iradiante şi reduce la minimum angajarea electrodului de Tungsten, şi deci uzura acestuia.


Reglarea prin intermediul sistemului cu „invertor” la priza de alimentare (primar) permite în plus o reducere drastică de volum al transformatorului şi a reactanţei de nivelare, adică reducerea volumului şi greutăţii aparatului de sudură, facilitând astfel manevrarea şi transportul acestuia.


Sudura MMA: Este necesară respectarea indicaţiilor producătorului de pe ambalajul electrozilor utilizaţi indicând polaritatea corectă a electrozilor precum şi curentul optim de sudare (de obicei aceste indicaţii sunt prezente pe ambalajul electrozilor). De reţinut este faptul că pentru electrozi de acelaşi diametru se vor utiliza valori de curent ridicate pentru suduri pe orizontală, în timp ce pentru suduri pe verticală sau deasupra capului se vor utiliza valori de curent mai scăzute.

Cod Unic SUPERIOR TIG 322 RA
Cod comanda 816102
Producator TELWIN
Putere absorbita 7 KW /60% - 10 KW
Tensiunea alimentare 400 V
Factor de putere 0.92
Curent de sudare 270 A / 40%
Plaja de reglaj 10 - 270 A
Curent de sudare (60%) 215 A
Tensiune la mers in gol 64 V
Clasa izolatie H
Grad de protectie IP23
Dimensiuni (Lxlxh) 930x500x1195 mm
Greutate in Kg 72.00
Kit Livrare Kit sudura TIG racit cu apa, unitate racire cu apa,carucior de transport.
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?

Captcha

Newsletter