Aparat sudura tig wig INE AL 250 AC/DC TIG

SOLICITA OFERTA
  • 0747.297.409
  • 0232.255.725
service autorizat
Contacteaza-ne
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Aparat sudura tig wig INE AL 250 AC/DC TIG


AL 250 reprezintă o noua generatie de surse de energie TIG AC / DC concepute pentru sudare aluminiu si aliajele sale. Design-ul lor se bazeaza pe cele mai actualizate tehnologii oferite de invertoare si de microprocesoare, care face din ei un inovator multi-sursa de energie la bord.


Principalele avantaje:


- noul concept de placi multiple de invertoare, usor de reparat şi extrem de ieftin in comparatie cu cele traditionale, cu un singura placa  de invertoare


- stabilitatea incomparabila de curent chiar si la valori foarte scazute a curentului 


- capacitatea functionala de a fi comandat de la distanta


- reglare fara trepte a frecventei pulsului 0 - 500 Hz (impulsuri TIG)


- ajustare de curent alternativ de sudare de frecventa 20-200 Hz


Sudura TIG CC este prevazuta pentru toate tipurile de otel carbon slab aliate si inalt aliate si pentru metalele grele, cupru, nichel, titan si aliajele acestora.


Sudura TIG CA Acest tip de sudura permite sudura pe metale precum aluminiu si magneziu care formeaza pe suprafetele lor un strat de oxid protector si izolant.


Aprindere HF: Aprinderea arcului electric are loc fara un contact intre electrodul de Tungsten si piesa de sudat, ci printr-o scanteie generata de un dispozitiv de inalta frecventa. Aceasta modalitate de aprindere nu implica nici angajarea electrodului de Tungsten în baia de sudura, nici uzura electrodului si permite o pornire usoara în toate pozitiile de sudura.


Aprindere LIFT: Aprinderea arcului electric are loc prin indepartarea electrodului de Tungsten de piesa de sudat. Aceasta modalitate de aprindere provoaca mai putine dereglari electro- iradiante si reduce la minimum angajarea electrodului de Tungsten, si deci uzura acestuia.


Reglarea prin intermediul sistemului cu „invertor” la priza de alimentare (primar) permite in plus o reducere drastica de volum al transformatorului si a reactantei de nivelare, adica reducerea volumului si greutatii aparatului de sudura, facilitand astfel manevrarea si transportul acestuia.


Sudura MMA: Este necesara respectarea indicatiilor producatorului de pe ambalajul electrozilor utilizati indicand polaritatea corecta a electrozilor precum şi curentul optim de sudare (de obicei aceste indicatii sunt prezente pe ambalajul electrozilor). De reţinut este faptul ca pentru electrozi de acelasi diametru se vor utiliza valori de curent ridicate pentru suduri pe orizontala, in timp ce pentru suduri pe verticala sau deasupra capului se vor utiliza valori de curent mai scazute.


AL 250 este alegerea profesionistilor .


Cu o experienta de peste 70 ani in producerea echipamentelor si consumabilelor pentru sudura, INE-Italia, a devenit unul dintre leaderii mondiali in productia aparatelor de sudura si consumabilelor pentru sudura,  pentru uz industrial. Fiabilitatea si calitatea aparatelor de sudura INE  este cunoscuta in randul profesionistilor din domeniul sudurii. Aparatele de sudura Ine fac fata celor mai exigente cerinte de utilizare in domenii industriale  (utilizare continua) cum ar fi: constructii civile si industriale, confectii metalice, petrochimie si transportul titeiului si gazelor naturale,  centrale termice si nucleare.


AL 250 AC/DC TIG este un aparat de sudura de tip invertor, pentru sudura TIG AC/DC atat prin procedeul HF cat si LIFT ARC cat si pentru sudura prin procedeul  MMA. Echipat cu un panou frontal, foarte prietenos cu utilizatorul, ofera posibilitatea setarii instantanee a tipului de sudura dorit, a curentului de sudura, a formei undei si memorarea setarilor preferate de catre fiecare utilizator. Astfel, in functie de experienta urilizatorului, se poate alege  si memora tipul de sudura si parametrii doriti.


Alegand  INE AL 250 AC/DC TIG si  consumabilele adecvate  calitatea sudurii este garantata si va face fata cu brio celor mai exigente teste in domeniul calitatii sudurii.

Cod Unic AL 250
Producator INE
Putere absorbita 9.7 kw
Tensiunea alimentare 400 V
Curent de sudare 195 A (100%)
Plaja de reglaj 5 - 250 A
Curent de sudare (60%) 250 A
Tensiune la mers in gol 75 V
Clasa izolatie H
Grad de protectie IP22
Dimensiuni (Lxlxh) 270x590x380 mm
Greutate in Kg 36.00
Contacteaza-ne
Compara produse

Nu aveţi produse de comparat

Ai nevoie de mentenanta sau piese de schimb pentru acest produs?

Captcha

Newsletter